Οι Συνεργάτες μας

Home / Οι Συνεργάτες μας

Το γυναικολογικό ιατρείο του κυρίου Νικολάου Πετρογιάννη  είναι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει για τη νέα του συνεργασία με το «in Life»,  ένα κέντρο φροντίδας για τη γυναίκα, για κάθε άτομο, για κάθε οικογένεια. Ένα κέντρο που έχει φτιαχτεί με  μεράκι και αγάπη  στη Νίκαια, πρότυπο για τα Δυτικά προάστια. Το in Life  καλύπτει τις ανάγκες των νέων ζευγαριών αλλά και των νέων ατόμων, πριν τη σύλληψη με  τα μαθήματα αναπαραγωγικής υγείας (σύλληψη, αντισύλληψη, σεξουαλική υγεία) αλλά  και κατά τη διάρκεια της κύησης  με τα μαθήματα προετοιμασίας γονεϊκότητας (κύηση, τοκετός, θηλασμός, νεογνό). Πραγματοποιούνται μαθήματα  είτε ομαδικά είτε ατομκά ανάλογα με τις ανάγκες.

Παρέχονται ατομικές «συναντήσεις με τη μαία» για επεξήγηση προβληματισμών καθ’ όλη την περιγεννητική  περίοδο  αλλά και για επίλυση θεμάτων θηλασμού. Η υπεύθυνη  του κέντρου είναι μαία με μακροχρόνια  ενασχόληση στην ψυχοπροφυλακτική  και πιστοποιημένη εκπαίδευση ενηλίκων.   

 

Στο χώρο του κέντρου πραγματοποιούνται  σεμινάρια και εκπαιδεύσεις  που αφορούν τους νέους γονείς με στόχο την παροχή βοήθειας σε σύγχροναθέματα που αντιμετωπίζουν στο νέο τους  ρόλο.  Μέσα στο ευχάριστο περιβάλλον πραγματοποιούνται και  μαθήματα prenatal & postnatal yoga.

Το κέντρο ” in Life ”  παρέχει  2 ακόμα υπηρεσίες:              

in Life home” Mαιευτική και γυναικολογική φροντίδα κατοίκον.

Η υπηρεσία αυτή δημιουργήθηκε   για την υποστήριξη των γυναικών που επιστρέφουν στο σπίτι,  για παροχή κάθε μαιευτικής ή γυναικολογικής φροντίδας από μαία όπως:

 • Γυναικολογική  μετεγχειρητική  φροντίδα για στοχευμένη νοσηλεία κατ’ οίκον.
 • Μαιευτική φροντίδα εγκύων με παθολογικές καταστάσεις που παρουσιάζονται κατά την κύηση και είναι στο σπίτι είτε είναι κλινήρεις είτε όχι. Οι επισκέψεις αυτές περιλαμβάνουν μια ολοκληρωμένη μαιευτική και νοσηλευτική φροντίδα,  ψυχολογική στήριξη της γυναίκας αλλά και τηδυνατότητα της προετοιμασίας της για τον τοκετό και τη γονεϊκότητα.  
 • Μαιευτική φροντίδα λεχωίδας και καθοδήγηση για την κατανόηση των νέων ρόλων στην οικογένεια.
 • Υποστήριξη και  συμβουλευτική για πρόωρο ή τελειόμηνο νεογνό και καθοδήγηση για την περιποίηση και τη φροντίδα.
 • Συμβουλευτική υποστήριξη και καθοδήγηση για το Μητρικό Θηλασμό.

 in Life plus”  Ιατρικές υπηρεσίες                                                            

 Στο  ανακαινισμένο διώροφο κτίριο του ” In life” συστεγάζεται το πολυιατρείο που ενισχύει την πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας  που χρειάζεται  τόσο η γυναίκα κατά την περιγεννητική περίοδο όσο όλη η οικογένεια αλλά και κάθε άτομο ξεχωριστά. Στο πολυιατρείο  λειτουργεί η ειδικότητα του ενδοκρινολόγου  και στα άμεσα σχέδια  είναι η στελέχωσή του με επιπρόσθετες ειδικότητες.

 • Ένα από τα πιο σύγχρονα Μαιευτήρια της Ευρώπης με ηγετική θέση στην Ελλάδα
 • Υπερσύγχρονο Γυναικολογικό Κέντρο, µε δυνατότητα αντιμετώπισης όλου του φάσματος των περιστατικών
 • Μία από τις μεγαλύτερες Μονάδες Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών (Μ.Ε.Ν.Ν.)
 • Στελεχωμένο από έμπειρους και διεθνώς αναγνωρισμένους ιατρούς καθώς και άρτια εκπαιδευμένο νοσηλευτικό προσωπικό
 • Ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός αιχμής
 • Κάλυψη όλου του φάσματος των Διαγνωστικών, Εργαστηριακών και Θεραπευτικών υπηρεσιών
 • Πλήρως ανακαινισμένη Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής (I.V.F.)
 • Ένα από τα μεγαλύτερα Κέντρα Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας στην Ελλάδα
 • Πολιτική ποιότητας διεθνών προδιαγραφών
 • Ολοκληρωμένη ιατρική περίθαλψη και θεραπεία 24 ώρες το 24ωρο
 • Δυναµικότητα 486 κλινών, όπου πέραν του ΙΑΣΩ και του ΙΑΣΩ Παίδων, περιλαµβάνονται και οι κλίνες των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.) Eνηλίκων ΙΑΣΩ, Μ.Ε.Θ. Παίδων, καθώς και της Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών (Μ.Ε.Ν.Ν.)
 • 4 πλήρως εξοπλισμένες χειρουργικές αίθουσες και 6 αίθουσες ενδοσκοπήσεων
 • Iδιαίτερη έµφαση στην προώθηση και υποστήριξη του Μητρικού Θηλασµού, ακολουθώντας τα ∆έκα Βήµατα για επιτυχή Μητρικό Θηλασµό, έτσι όπως ορίζονται από τoν Π.Ο.Υ. και την Unicef

Το «SCIENCE LABS» είναι ένα σύγχρονο κέντρο προηγμένων γενετικών αναλύσεων. Είναι το εργαστήριο που εφάρμοσε πρώτο στην Ελλάδα το Μη Επεμβατικό Προγεννητικό Έλεγχο με το Clarigo NIPT test. Σήμερα είναι το πρώτο και μόνο που εφαρμόζει τη μέθοδο ανάλυσης Clinical Exome Solution (CES). Παρέχει υπηρεσίες υγείας υψηλής ποιότητας, με επιστημονικότητα, επαγγελματισμό, σεβασμό και αμεσότητα στην επικοινωνία και στην υποστήριξη των εξεταζομένων.

H Omnigen είναι μια από τις πιο σύγχρονες και ολοκληρωμένες εταιρείες βιοτεχνολογίας στην Ευρώπη και κορυφαία στην Ελλάδα. Δραστηριοποιείται στο χώρο των βλαστοκυττάρων, των κυτταρικών θεραπειών και της αναγεννητικής ιατρικής. Παρέχει στον άνθρωπο τα πραγματικά οφέλη της επιστήμης, πλήρεις και εξειδικευμένες υπηρεσίες και επιδιώκει τη διαρκή εξέλιξη. Τα βλαστοκύτταρα αποτελούν τα αρχέγονα, κυρίαρχα κύτταρα του ανθρώπου και είναι πηγή δημιουργίας των οργάνων και των ιστών που απαρτίζουν τον οργανισμό μας.  Η  Omnigen απομονώνει  και κρυοσυντηρεί αιμοποιητικά βλαστοκύτταρα από ομφαλοπλακουντιακό  αίμα και ιστό ομφαλίου λώρου ακολουθώντας  τις πλέον σύγχρονες  και ασφαλείς μεθόδους και χρησιμοποιώντας εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.