Συνεργασία

Home / Συνεργασία

Ένα βασικό στοιχείο για την σωστή εξυπηρέτηση των γυναικών αλλά και για την λειτουργία του ιατρείου είναι η συνεργασία της ομάδας  κάθε στιγμή.  Η καλή συνεργασία μεταξύ της ομάδας είναι η κινητήριος δύναμη για την  ποιότητα της φροντίδας προς κάθε γυναίκα. Το νέο ευχάριστο περιβάλλον και η φιλική διάθεση συντελούν στην ακόμα πιο ποιοτική φροντίδα των γυναικών που επισκέπτονται τα ιατρεία. Κάθε γυναίκα ,κάθε ζευγάρι,  κάθε περιστατικό κάθε φορά  πρέπει να  νιώθει την ασφάλεια, την άνεση,  την ολοκληρωμένη  φροντίδα που έχει ανάγκη.

Ο Νικόλαος Πετρογιάννης με την μαιευτική του ομάδα κάθε μέρα στόχος τους είναι να  προσφέρουν   την γυναικολογική και την μαιευτική ποιοτική φροντίδα που αξίζει κάθε γυναίκα.

 Woman’s  quality care:

Η άμεση επικοινωνία με κάθε μέλος της ομάδας για την διευθέτηση κάθε θέματος που προκύπτει είναι πολύ σημαντική.

 

Η προσωπική ενημέρωση του ιατρού για το πρόγραμμα που έχει  διαμορφωθεί  είναι το αρχικό βήμα για την  καθημερινή λειτουργία  του ιατρείου.

Ο Νικόλαος Πετρογιάννης και όλες οι μαίες του ιατρείου είναι σε συνεχή συνεργασία για την εξυπηρέτηση των γυναικών και για κάθε θέμα που τις αφορά.

Η προετοιμασία  του χώρου και για την  εξέταση είναι μια διαδικασία που λαμβάνει χώρα  πριν την εξυπηρέτηση των γυναικών για να δοθούν οι άριστες υπηρεσίες  κατά την διάρκεια της εξέτασης.