Αρχεία: <span>Profiles</span>

Home / Profiles
Dr. Νικόλαος Πετρογιάννης
Profiles

Dr. Νικόλαος Πετρογιάννης

Νικόλαος Πετρογιάννης, Μαιευτήρας- Γυναικολόγος MD. Πλοίαρχος του Πολεμικού Ναυτικού, Αναπληρωτής Διευθυντής Κέντρου Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής , Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών, Ειδικός στην Εξωσωματική γονιμοποίηση και στις επαναλαμβανόμενες αποβολές.

Θεοδώρα Παπαιωάννου
Profiles

Θεοδώρα Παπαιωάννου

Ονομάζομαι Παπαϊωάννου Θεοδώρα και φοίτησα στο τμήμα μαιευτικής της σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του ΤΕΙ Αθηνών κατά τα έτη 2000-04. Η φοίτησή μου ολοκληρώθηκε με την πρακτική μου άσκηση στο Μαιευτήριο Ελ. Βενιζέλου.

Έλενα Παπαθανάση
Profiles

Έλενα Παπαθανάση

Ονομάζομαι Ελένη Παπαθανάση. Σπούδασα στο τμήμα μαιευτικής, της σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του ΤΕΙ Αθηνών και εργάστηκα στο πλαίσιο της πρακτικής μου άσκησης στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Αλεξάνδρα

Ελένη Σωτηρίου
Profiles

Ελένη Σωτηρίου

Γεννήθηκα το 1995 στην όμορφη Λεμεσό της Κύπρου, όμως τα τελευταία χρόνια ζω μόνιμα στην εξίσου πανέμορφη Ελλάδα. Η σχέση μου με τη μαιευτική ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία, όταν η προγιαγιά μου μου εξιστορούσε τους τοκετούς που αναλάμβανε ως μια παραδοσιακή μαμή της Σμύρνης.

Σοφία Ματσέλη
Profiles

Σοφία Ματσέλη

Ονομάζομαι Σοφία Ματσέλη, είμαι απόφοιτη ιδιωτικού ΙΕΚ στην ειδικότητα βοηθός νοσηλευτικής και μαιευτικής από τo Γενάρη του 2017. Εργάζομαι 2 χρόνια στο χώρο της υγείας. Επέλεξα αυτή την ειδικότητα γιατί μ’ αρέσει να βρίσκομαι δίπλα στο πλευρό