Καθοδήγηση για αντισύλληψη

Home / Καθοδήγηση για αντισύλληψη
Καθοδήγηση για αντισύλληψη

Κάθε γυναίκα η οποία έχει σεξουαλικές επαφές θα πρέπει να ενημερώνεται τόσο για την προστασία της από τα σεξουαλικως μεταδιδόμενα νοσήματα όσο και για την αντισύλληψη . Η καθοδήγηση για την αντισύλληψη είναι πάντα εξατομικευμένη και πραγματοποιείται έπειτα από την λήψη του ιστορικού της γυναικάς και από την συζήτηση για τις επιθυμίες της. Προσαρμόζονται πάντα με γνώμονα την παράγωγη της υγείας της και ανάλογα από την μέθοδο που θα ακολουθητέε θα τις δοθούν συγκεκριμένες οδηγίες.

Στην εποχή μας έγινε εφικτό θεωρητικά κάθε παιδί που γεννιέται να είναι επιθυμητό. Δυστυχώς στην πράξη υπάρχουν δυσκολίες που οφείλονται στην ελλιπή ενημέρωση, λανθασμένα κοινωνικά πρότυπα και σε προκαταλήψεις. Το κλειδί της επιτυχίας της προσπάθειας για έναν σωστό οικογενειακό προγραμματισμό βρίσκεται στην κατάλληλη πληροφόρηση σχετικά με τη σεξουαλικότητα, τις μεθόδους αντισύλληψης και την διακοπή της κύησης.

Ο Νικόλαος Πετρογιαννης είναι πάντα δίπλα στις ανάγκες και στις επιθυμίες των γυναικών με μοναδικό στόχο την υγεία τους και την ενημέρωση τους σε κάθε θέμα που τους αφορά. Η ενημέρωση από την αρχή της εφηβείας από την πρώτη επαφή με τον γυναικολόγο είναι πολύ σημαντική για την ασφαλή μετέπειτα σεξουαλική και αναπαραγωγική υγεία των γυναικών.